Kittens

Wil je graag een Ragdoll kitten kopen?
Wij verkopen op aanvraag ook poezen en katers voor de fokkerij. 
Voor informatie stuur ons een Whatsapp berichtje: 06-22268575 


Van geboorte tot de eerste paar weken.

Hieronder zie je een paar foto's waar je goed de verschillende fasen van opgroeien kan zien. De eerste kittens zijn net geboren tot dat ze een beetje kunnen lopen en spelen.

Zelfstandig eten.

Het ene nestje is niet zo snel als het andere nestje. De meeste kittens gaan rond 4 weken een beetje de boel verkennen. Ze gaan ook zelfstandig eten waarna de eerste poepjes en plasjes op de kattenbak gaan volgen. Als ze willen gaan eten dan geef ik ze Royal Canin baby mousse. De mousse is lekker zacht en smeuig, smikkelen maar! 

Lekker ravotten en spelen!

Vanaf een week of 7 kunnen de kittens goed genoeg de krabton op en af klimmen. Dan mogen ze meer van de wereld verkennen. Ze kunnen lekker volop spelen op de grote krabpalen die we hebben. Lekker chillen, spelen, slapen, eten, groeien is het enige wat ze hoeven te doen. We hebben ook een kattenluikje naar de grote buitenren. Spelenderwijs gaan ze begrijpen dat ze door het luikje kunnen, lekker naar binnen en buiten rennen! 

Chillen in de buitenren.

Medische informatie.

  • 3/5/7/9/11/13/15 weken: Ontworming met pasta.
  • 9 weken: Naar de dierenarts voor de 1ste vaccinatie + chippen en gezondheidscheck. 
  • 12 weken: Naar de dierenarts voor de 2de vaccinatie en gezondheidscheck. 
  • 13 weken: Behandeling met Stronghold preventief tegen vlooien, wormen en oormijt. 

Verhuizen!

Als de kittens 13-16 weken oud zijn en minimaal een kilo wegen mogen ze verhuizen naar hun nieuwe baasje! Ze zijn dan uiteraard kattenbak zindelijk en eten en drinken goed. De lieve dotjes zijn er helemaal klaar voor: 2x inge├źnt, gechipt, gezondheidsverklaring mee, ontwormt en behandeld met Stronghold tegen vlooien en wormen. Ze krijgen een Royal Canin kitten pakketje mee en een paar speeltjes die ze leuk vinden.